BOLIGPROSJEKTET SOM SKAL FÅ HJERTET I SANDVIKA TIL Å BANKE VARMT!

02.11.2020


Sandvika har gjennomgått mange spennende forandringer og nå står Sandvika sentrum for tur: Det nye Helgerudkvartalet er først ut og vil gi masse nytt liv til selve byhjertet. Kommer for salg 1. kvartal 2021!

Setter du pris på et liv med forskjellige impulser vil du bo midt i smørøyet, her får du alt du kan tenke deg av butikker, offentlig kommunikasjon, servicetilbud og fritidsmuligheter like utenfor utgangsdøren. De fem nederste etasjene blir næringslokaler, med butikker og serveringssteder mot gater og torg i første etasje. Dette vil gi et løft for hele Sandvika Sentrum.

Fra sjette etasje og oppover blir det boliger – en leilighet i første ligger egentlig i sjette, for å gi det et lettfattelig bilde. Dette gjør at alle leilighetene i Helgerudkvartalet får lys og luft, høyt hevet over bakkeplanet. Øverst i to av byggene, i 14ende etasje, blir det felles takterrasser hvor alt er tilrettelagt for å kunne invitere venner og kjente til et imponerende måltid. Utsikten du får her er det ingen andre i Sandvika som har hatt før deg. Det er ytterst sjelden ordet «unikt» er berettiget å bruke. Dette er en av de få gangene det faktisk er det. Det blir 6 «frittstående» boligbygg på taket av 2 femetasjes næringsbygg. Boligbyggene er fra 6 til 10 etasjer høye – til sammen fra 11 til 15 etasjer over bakkeplan. I sjette etasje blir det felles takhager for boligene, anlagt på taket av kontorlokalene i femte.

Leilighetene varierer fra praktiske ettroms på rundt 20 kvm til femroms på over 170 kvm med privat takterrasse. Dette spennet gir grobunn for godt naboskap, hvor mennesker kan møtes og omgås på tvers av alder og livssituasjon med takhagene og takterrassen som naturlige samlingspunkt. Og ønsker du tid for deg selv, vil stillheten og roen i din egen leilighet vente på deg hele døgnet.

I kjelleren blir det parkeringsgarasje, med heis rett ned fra alle byggene og mulighet til å kjøpe sin egen parkeringsplass. Det åpnes også for forskjellige abonnementsmuligheter. Det blir sykkelparkering i kjeller for praktisk og trygg oppbevaring, med egen sykkelpleiestasjon. Kjellerbodene blir også større enn det som er vanlig i nybyggprosjekter.

LES MER OM HELGERUDKVARTALET OG MELD DIN INTERESSE HER

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med en av våre meglere:

Lars Petter Hansrud - tlf: 952 03 993 - lars.petter@roislandco.no
Ingrid Anne Fossli - tlf: 938 85 778 - ingrid@roislandco.no